FEEST VAN HET JAAR DOORSLAAND SUCCES!

Zaterdag 5 november was daar eindelijk het Feest van het Jaar. Een feest van ervaringen en ontmoetingen. En dat was het!!!!

Vanaf 17.00 uur bruiste de stad al van de Wine&Dine-ers die de samenwerkende restaurants bevolkten. De bijna 600 betalende bezoekers van het Feest hebben genoten van de spetterende live optredens en de bandleden van CC Grand, The Red en De Vaart genoten zo mogelijk nog meer!

Wij bedanken graag alle sponsors, restaurants, acts, side-events, artiesten, vrijwilligers en bezoekers voor hun bijdrage en inzet.

Voorzitter Ilco van der Bie benadrukte bij de opening van het programma het belang van Vlaardingen Geeft!

“Vlaardingen Geeft is wat het is: Wij als Vlaardingers geven geld, onze creativiteit, passie en energie. Zodra De Vlaardingse Boei zeker is van een mooie toekomst, zullen er weer zoveel andere doelen zijn waar wij als Vlaardingers van vinden “ dat moet er komen”. Dan zullen wij als Vlaardingen Geeft het initiatief nemen om de krachten te bundelen en dat mogelijk te maken. Al onze energie zal daar de komende tijd op gericht zijn, want één feestje is niet genoeg. Samen zijn we Vlaardingen Geeft”.

Houd onze Facebook-pagina en deze website in de gaten voor nieuwe fun- en sport evenementen, het uiteindelijke bedrag dat met het Feest is bijeengebracht en om op de hoogte te blijven van de vorderingen van “De Vlaardingse Boei”.